Про компанію UNIFLEX

Компанія UNIFLEX-Hydraulik GmbH була заснована 1972 року інженером Петером Шрьоком у місті Франкфурт-на-Майні. Підприємство швидко перетворилося в одного із провідних світових постачальників верстатів для виготовлення рукавів. Це сталось завдяки сучасним інноваційним технологіям і високій продуктивності.

1992 UNIFLEX-Hydraulik GmbH ввійшла в групу компаній Waitz, яка вклала значні інвестиції для розширення і модернізації компанії.

Для кураторства ринків американського континенту було створено 1998 року філіал UNIFLEX of America LLC. В 2004 році відкрився філіал UNIFLEX в Сингапурі, який курирує азійських клієнтів. В 2007 році було відкрито представництво в Індонезії, а в 2009 році також в Китаї.

Протягом 45 років компанія UNIFLEX є лідером серед постачальників в галузі виробництва рукавів. Компанія продукує як обладнання для майстерень, так і виробничі установки та лінії. UNIFLEX тісно співпрацює з провідними виробниками і споживачами рукавів. Надійні, інноваційні та довговічні шлангові преси, відрізні верстати, штампувальні агрегати, перфоратори, програмне забезпечення, системи контролю, очисні станки розробляються і продаються по всьому світу під маркою UNIFLEX.

Компанія в 2008 році успішно пройшла сертифікацію по міжнародному стандарту DIN ISO 9001, що зобов’язує її не тільки підтримувати високий стандарт UNIFLEX, але й постійно вдосконалювати його.